Raikas sillisalaatti

Sitrusten kuoret antavat raikasta makua sillisalaatille, jossa on myös purjoa ja kurkkua.

4 annosta

15 minuuttia + vrk

Arviot (21 kpl)

Ainekset

noin 200 g matjessillifileitä, pieniksi kuutioiksi leikattuna
2 dl ranskankermaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl kurkkua pieninä kuutioina
1 dl purjoa pieninä suikaleina
1 luomulimetin raastettu kuori
1 luomusitruunan raastettu kuori
1 rkl tuoretta rakuunaa silputtuna
1 rkl persiljaa silputtuna

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna tekeytyä jääkaapissa vuorokauden ajan. Tarjoa hyvän leivän kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.