Ainekset
2 dl tuoretta minttua silputtuna
2 ½ dl vettä
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Pane hienoksi silputtu minttu laakeasuiseen lasipurkkiin.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen ja keitä noin 1 minuutti. Jäähdytä hetki. Kaada hyytelösokeriliemi minttusilpun päälle.
Sekoita hyytelöä muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Sekoittamalla saat minttusilpun tasaisesti hyytelön joukkoon.
Pane jääkaappiin vuorokaudeksi.
Tarjoa lammasruokien kanssa. Käytä hyytelö parin päivän kuluessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!