Ainekset
2 dl tuoretta minttua silputtuna
2 ½ dl vettä
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Pane hienoksi silputtu minttu laakeasuiseen lasipurkkiin.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen ja keitä noin 1 minuutti. Jäähdytä hetki. Kaada hyytelösokeriliemi minttusilpun päälle.
Sekoita hyytelöä muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Sekoittamalla saat minttusilpun tasaisesti hyytelön joukkoon.
Pane jääkaappiin vuorokaudeksi.
Tarjoa lammasruokien kanssa. Käytä hyytelö parin päivän kuluessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?