Tuoreminttuhyytelö

Minttuhyytelö hyytelösokerilla lammaspaistin kaveriksi. Tuoreesta mintusta ja hyytelösokerista voit valmistaa pikaminttuhyytelöä.

5 minuuttia + vrk

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl tuoretta minttua silputtuna
2 ½ dl vettä
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Pane hienoksi silputtu minttu laakeasuiseen lasipurkkiin.

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen ja keitä noin 1 minuutti. Jäähdytä hetki. Kaada hyytelösokeriliemi minttusilpun päälle.

Sekoita hyytelöä muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Sekoittamalla saat minttusilpun tasaisesti hyytelön joukkoon.

Pane jääkaappiin vuorokaudeksi.

Tarjoa lammasruokien kanssa. Käytä hyytelö parin päivän kuluessa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?