Ainekset
1 kg karitsan ulkofileetä pihveiksi leikattuina
Marinadi
3/4 dl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 dl balsamietikkaa
1 1/2 tl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
2 rkl tuoretta persiljaa
2 rkl tuoretta rosmariinia
1–2 tl kuivattua minttua
Tomaatti-sipulisalsa
5 isoa tomaattia 
1 iso sipuli 
mustapippuria myllystä
1 limetin puristettu mehu
ripaus suolaa
1 tl Dansukker Fariinisokeria
½–1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
Ohjeet
Poista lihasta kalvot ja leikkaa muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita liha maustumaan mielellään yön yli. Kääntele marinoimisen välillä.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä. Valuta ylimääräiset marinadit pois ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.
Valmista seuraksi raikas tomaatti-sipulisalsa. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja silppua joukkoon sipuli. Sekoita keskenään. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja purista joukkoon limetin mehu. Mausta ripauksella suolaa. Lisää fariinisokeri. Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!