Ainekset
1 kg karitsan ulkofileetä pihveiksi leikattuina
Marinadi
3/4 dl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 dl balsamietikkaa
1 1/2 tl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
2 rkl tuoretta persiljaa
2 rkl tuoretta rosmariinia
1–2 tl kuivattua minttua
Tomaatti-sipulisalsa
5 isoa tomaattia
1 iso sipuli
mustapippuria myllystä
1 limetin puristettu mehu
ripaus suolaa
1 tl Dansukker Fariinisokeria
½–1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
Ohjeet
Poista lihasta kalvot ja leikkaa muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita liha maustumaan mielellään yön yli. Kääntele marinoimisen välillä.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä. Valuta ylimääräiset marinadit pois ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.
Valmista seuraksi raikas tomaatti-sipulisalsa. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja silppua joukkoon sipuli. Sekoita keskenään. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja purista joukkoon limetin mehu. Mausta ripauksella suolaa. Lisää fariinisokeri. Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.