Ainekset
1 kg karitsan ulkofileetä pihveiksi leikattuina
Marinadi
3/4 dl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 dl balsamietikkaa
1 1/2 tl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
2 rkl tuoretta persiljaa
2 rkl tuoretta rosmariinia
1–2 tl kuivattua minttua
Tomaatti-sipulisalsa
5 isoa tomaattia
1 iso sipuli
mustapippuria myllystä
1 limetin puristettu mehu
ripaus suolaa
1 tl Dansukker Fariinisokeria
½–1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
Ohjeet
Poista lihasta kalvot ja leikkaa muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita liha maustumaan mielellään yön yli. Kääntele marinoimisen välillä.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä. Valuta ylimääräiset marinadit pois ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.
Valmista seuraksi raikas tomaatti-sipulisalsa. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja silppua joukkoon sipuli. Sekoita keskenään. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja purista joukkoon limetin mehu. Mausta ripauksella suolaa. Lisää fariinisokeri. Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.