Rosmariinipihvit

Sisäfileepihvit tarjotaan muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja perunoiden kanssa.

4 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 (600 g) naudan sisäfileepihviä
1 ruukku rosmariinia
Sitomiseen
paistinarua
Paistamiseen
30 g öljyä ja voita
Maustamiseen
merisuolahiutaleita ja mustapippuria

Ohjeet

1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen paistoa. Leikkaa rosmariininvarret ja pyöräytä ne pihvien ympärille paistinarulla kiinni sitoen.

2. Ruskista rasva pannussa, siirrä pihvit pannuun. Paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli, paista myös pihvien reunaan kaunis väri pihvejä keittiöpihdeillä kuumassa rasvassa pyöritellen. Kääräise pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 3 minuuttia.

3. Mausta pihvit ennen tai jälkeen paistamisen merisuolahiutaleilla ja mustapippurilla.

4. Tarjoa muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja pannussa paistettujen perunaviipaleiden kanssa.
 

Karamellisoidut kasvikset
4 annosta

2 porkkanaa
1 palsternakka
1 lanttu
1 pieni kesäkurpitsa
20 g öljyä ja voita
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria

1. Kuori ja kuutioi juurekset sekä kesäkurpitsa.

2. Ruskista rasvat ja ruokosokerisiirappi kevyesti, lisää kasvikset. Paista kasviskuutioita 15–20 minuuttia pannussa silloin tällöin sekoitellen. Kypsymisaika riippuu kasviskuutioiden koosta ja halutusta kypsyydestä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?