Rosmariinilla maustetut pihvit - Dansukker

Rosmariinipihvit

4 annosta 45 minuuttia
Sisäfileepihvit tarjotaan muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja perunoiden kanssa.
Rosmariinipihvit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 (600 g) naudan sisäfileepihviä
  • 1 ruukku rosmariinia

Sitomiseen

  • paistinarua

Paistamiseen

  • 30 g öljyä ja voita

Maustamiseen

  • merisuolahiutaleita ja mustapippuria

1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen paistoa. Leikkaa rosmariininvarret ja pyöräytä ne pihvien ympärille paistinarulla kiinni sitoen.

2. Ruskista rasva pannussa, siirrä pihvit pannuun. Paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli, paista myös pihvien reunaan kaunis väri pihvejä keittiöpihdeillä kuumassa rasvassa pyöritellen. Kääräise pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 3 minuuttia.

3. Mausta pihvit ennen tai jälkeen paistamisen merisuolahiutaleilla ja mustapippurilla.

4. Tarjoa muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja pannussa paistettujen perunaviipaleiden kanssa.
 

Karamellisoidut kasvikset
4 annosta

2 porkkanaa
1 palsternakka
1 lanttu
1 pieni kesäkurpitsa
20 g öljyä ja voita
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria

1. Kuori ja kuutioi juurekset sekä kesäkurpitsa.

2. Ruskista rasvat ja ruokosokerisiirappi kevyesti, lisää kasvikset. Paista kasviskuutioita 15–20 minuuttia pannussa silloin tällöin sekoitellen. Kypsymisaika riippuu kasviskuutioiden koosta ja halutusta kypsyydestä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;