Rosmariinipihvit

Sisäfileepihvit tarjotaan muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja perunoiden kanssa.

4 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 (600 g) naudan sisäfileepihviä
1 ruukku rosmariinia
Sitomiseen
paistinarua
Paistamiseen
30 g öljyä ja voita
Maustamiseen
merisuolahiutaleita ja mustapippuria

Ohjeet

1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen paistoa. Leikkaa rosmariininvarret ja pyöräytä ne pihvien ympärille paistinarulla kiinni sitoen.

2. Ruskista rasva pannussa, siirrä pihvit pannuun. Paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli, paista myös pihvien reunaan kaunis väri pihvejä keittiöpihdeillä kuumassa rasvassa pyöritellen. Kääräise pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 3 minuuttia.

3. Mausta pihvit ennen tai jälkeen paistamisen merisuolahiutaleilla ja mustapippurilla.

4. Tarjoa muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja pannussa paistettujen perunaviipaleiden kanssa.
 

Karamellisoidut kasvikset
4 annosta

2 porkkanaa
1 palsternakka
1 lanttu
1 pieni kesäkurpitsa
20 g öljyä ja voita
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria

1. Kuori ja kuutioi juurekset sekä kesäkurpitsa.

2. Ruskista rasvat ja ruokosokerisiirappi kevyesti, lisää kasvikset. Paista kasviskuutioita 15–20 minuuttia pannussa silloin tällöin sekoitellen. Kypsymisaika riippuu kasviskuutioiden koosta ja halutusta kypsyydestä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.