Rosmariinipihvit

Sisäfileepihvit tarjotaan muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja perunoiden kanssa.

4 annosta

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 (600 g) naudan sisäfileepihviä
1 ruukku rosmariinia
Sitomiseen
paistinarua
Paistamiseen
30 g öljyä ja voita
Maustamiseen
merisuolahiutaleita ja mustapippuria

Ohjeet

1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen paistoa. Leikkaa rosmariininvarret ja pyöräytä ne pihvien ympärille paistinarulla kiinni sitoen.

2. Ruskista rasva pannussa, siirrä pihvit pannuun. Paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli, paista myös pihvien reunaan kaunis väri pihvejä keittiöpihdeillä kuumassa rasvassa pyöritellen. Kääräise pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 3 minuuttia.

3. Mausta pihvit ennen tai jälkeen paistamisen merisuolahiutaleilla ja mustapippurilla.

4. Tarjoa muscovado-punaviinikastikkeen, karamellisoitujen kasvisten ja pannussa paistettujen perunaviipaleiden kanssa.
 

Karamellisoidut kasvikset
4 annosta

2 porkkanaa
1 palsternakka
1 lanttu
1 pieni kesäkurpitsa
20 g öljyä ja voita
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria

1. Kuori ja kuutioi juurekset sekä kesäkurpitsa.

2. Ruskista rasvat ja ruokosokerisiirappi kevyesti, lisää kasvikset. Paista kasviskuutioita 15–20 minuuttia pannussa silloin tällöin sekoitellen. Kypsymisaika riippuu kasviskuutioiden koosta ja halutusta kypsyydestä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.