Ainekset
4 broilerinrintafileetä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
1 tl karria
1 tl paprikajauhetta
1 tl inkivääriä
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
puolen sitruunan mehu
rasvaa paistamiseen
Aprikoosisalsa
öljyä paistamiseen
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kuivattuja aprikooseja
1 sitruunan raastettu kuori
puolen sitruunan mehu
1 dl Dansukker Tummaa muscovadosokeria
1 tl Sweet Chili -kastiketta
1 tl tuoretta tai säilöttyä inkivääriä
50 g mantelilastuja
korianteria
Ohjeet
Sekoita kuivat mausteet ja sokeri. Ruskista broilerinrintapalat ja valkosipulinkynnet kevyesti kuumalla pannulla. Siirrä ne uunivuokaan. Ripota mausteet päälle ja kaada lopuksi broilereille sitruunamehua. Huuhdo pannu ja kaada liemi vuokaan. Kypsennä 175 asteessa puolisen tuntia.
Silppua sipuli, valkosipuli ja aprikoosit. Ruskista sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä. Lisää muut ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia. Lusikoi salsa broilereille. Koristele korianterilla. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.