Ainekset
4 broilerinrintafileetä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
1 tl karria
1 tl paprikajauhetta
1 tl inkivääriä
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
puolen sitruunan mehu
rasvaa paistamiseen
Aprikoosisalsa
öljyä paistamiseen
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kuivattuja aprikooseja
1 sitruunan raastettu kuori
puolen sitruunan mehu
1 dl Dansukker Tummaa muscovadosokeria
1 tl Sweet Chili -kastiketta
1 tl tuoretta tai säilöttyä inkivääriä
50 g mantelilastuja
korianteria
Ohjeet
Sekoita kuivat mausteet ja sokeri. Ruskista broilerinrintapalat ja valkosipulinkynnet kevyesti kuumalla pannulla. Siirrä ne uunivuokaan. Ripota mausteet päälle ja kaada lopuksi broilereille sitruunamehua. Huuhdo pannu ja kaada liemi vuokaan. Kypsennä 175 asteessa puolisen tuntia.
Silppua sipuli, valkosipuli ja aprikoosit. Ruskista sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä. Lisää muut ainekset ja anna hautua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia. Lusikoi salsa broilereille. Koristele korianterilla. Tarjoa riisin ja salaatin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?