Ainekset
100 g pekonia
4 broilerinfileetä tai kokonainen broileri paloiteltuna
5 salottisipulia tai 1 iso sipuli
3–4 valkosipulinkynttä
1 juuripersilja tai palsternakka
2 isoa porkkanaa
100 g herkkusieniä
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
3 dl (alkoholitonta) punaviiniä
1–2 lihaliemikuutiota
10 mustapippuria
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1–2 tl Provencen mausteseosta tai timjamia
2 laakerinlehteä
70 g tomaattipyreetä
1–2 dl hillosipuleita
(suolaa)
Ohjeet
Paloittele pekoni ja laita kylmään kattilaan. Laita levy päälle ja kääntele pekonia, kunnes se on rapeaa.
Lisää reiluiksi suupaloiksi paloitellut broilerinfileet ja hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet.
Kuori ja paloittele juuripersilja ja porkkanat. Lohko herkkusienet ja lisää ainekset kattilaan. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää vehnäjauhot käännellen ja hetken päästä vesi, punaviini ja kaikki loput ainekset. Anna ruoan hautua kypsäksi parikymmentä minuuttia. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon suolaa.
Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.