Ainekset
150–200 g kylmäsavustettua kirjolohta
150–200 g graavisuolattua lohta
1 sipuli tai pala purjosipulia
½ dl tilli- tai ruohosipulisilppua
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl sitruuna- tai limepippuria tai ripaus valkopippuria
200 g smetanaa tai ranskankermaa
Koristeluun
kylmäsavustettua tai graavilohta
ruohosipulia tai tilliä
sitruunalohkoja
Ohjeet
Leikkaa kalapalat pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipuli tai purjosipuli sekä tilli tai ruohosipuli. Sekoita fariinisokeri, pippuri sekä smetana tai ranskankerma keskenään. Sekoita kastike muiden ainesten joukkoon. Tarkista maku.
Koristele kylmäsavustetulla tai graavilohella, ruohosipulilla tai tillillä ja sitruunalohkoilla.
Säilytä suojattuna jääkaapissa.
Juhlava lohitahna sopii vaikkapa crustadien täytteeksi tai voileipäkakun väliin. Tarjoa myös ruisnappien seurana tai voileipien päällä. Jos haluat pursotettavan moussen, jauha ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.