Vuohenjuustosalaatti

Värikäs salaatti vuohenjuuston ystäville curry-appelsiinikastikkeella.

2 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

50 g babypinaattia
100 g miniluumutomaatteja
1 pieni punasipuli
1 avokado
pala tuorekurkkua
150 g vuohenjuustoa
minttua

Curry-appelsiinikastike
1 munankeltuainen
2 tl omenaviinietikkaa
2–3 tl currya jauheena
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl Dansukker Fariinisokeria
merisuolaa myllystä
2 dl öljyä
1/2–3/4 dl appelsiinimehua

Ohjeet

Sekoita babypinaatinlehdet, puolitetut miniluumutomaatit, punasipulirenkaat ja paloiteltu avokado keskenään. Paloittele joukkoon kurkku ja viipaloi vuohenjuusto. Lisää joukkoon tuoretta minttua.

Valmista seuraksi kastike.

Riko kulhon pohjalle munankeltuainen. Lisää omenaviinietikka, curry, hienonnetut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja suola. Sekoita keskenään. Valuta öljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen. Ohenna appelsiinimehulla, kunnes saat sopivan sakean kastikkeen. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa currya, viinietikkaa ja suolaa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?