Ainekset
2 ½ dl rucolaa
2 ½ dl punaista mangoldia
2 ½ dl babypinaattia
100 g vihreää parsaa
150 g keltaisia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
1 punasipuli
2 pakettia pekonia
4 keitettyä kananmunaa
Koristeluun
50 g paahdettuja pistaasimanteleita
basilikaa
Kastike
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 rkl sitruunamehua
1 maustemitallinen suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
Ohjeet
Huuhtele ja valuta salaatit. Keitä parsa kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna parsan jäähtyä. Puolita tomaatit. Kuori ja lohko avokadot. Kuori ja kuutio sipuli. Paista pekoni. Puolita kananmunat. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille. Ripottele päälle pistaasimantelit ja basilikan lehtiä.
Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile salaatti kastikkeen ja leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?