Ainekset
2 ½ dl rucolaa
2 ½ dl punaista mangoldia
2 ½ dl babypinaattia
100 g vihreää parsaa
150 g keltaisia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
1 punasipuli
2 pakettia pekonia
4 keitettyä kananmunaa
Koristeluun
50 g paahdettuja pistaasimanteleita
basilikaa
Kastike
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 rkl sitruunamehua
1 maustemitallinen suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
Ohjeet
Huuhtele ja valuta salaatit. Keitä parsa kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna parsan jäähtyä. Puolita tomaatit. Kuori ja lohko avokadot. Kuori ja kuutio sipuli. Paista pekoni. Puolita kananmunat. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille. Ripottele päälle pistaasimantelit ja basilikan lehtiä.
Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile salaatti kastikkeen ja leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!