Ainekset
2 ½ dl rucolaa
2 ½ dl punaista mangoldia
2 ½ dl babypinaattia
100 g vihreää parsaa
150 g keltaisia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
1 punasipuli
2 pakettia pekonia
4 keitettyä kananmunaa
Koristeluun
50 g paahdettuja pistaasimanteleita
basilikaa
Kastike
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 rkl sitruunamehua
1 maustemitallinen suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
Ohjeet
Huuhtele ja valuta salaatit. Keitä parsa kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna parsan jäähtyä. Puolita tomaatit. Kuori ja lohko avokadot. Kuori ja kuutio sipuli. Paista pekoni. Puolita kananmunat. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille. Ripottele päälle pistaasimantelit ja basilikan lehtiä.
Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile salaatti kastikkeen ja leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.