Pääsiäissalaatti

Pääsiäispöytään herkullinen vihannessalaatti pekonin ja kananmunan kera.

4 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl rucolaa
2 ½ dl punaista mangoldia
2 ½ dl babypinaattia
100 g vihreää parsaa
150 g keltaisia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
1 punasipuli
2 pakettia pekonia
4 keitettyä kananmunaa

Koristeluun
50 g paahdettuja pistaasimanteleita
basilikaa

Kastike
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 rkl sitruunamehua
1 maustemitallinen suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria

Ohjeet

Huuhtele ja valuta salaatit. Keitä parsa kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna parsan jäähtyä. Puolita tomaatit. Kuori ja lohko avokadot. Kuori ja kuutio sipuli. Paista pekoni. Puolita kananmunat. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille. Ripottele päälle pistaasimantelit ja basilikan lehtiä.

Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile salaatti kastikkeen ja leivän kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?