Pääsiäissalaattiohje - Dansukker

Pääsiäissalaatti

4 annosta 25 minuuttia
Pääsiäispöytään herkullinen vihannessalaatti pekonin ja kananmunan kera.
Pääsiäissalaatti
Arvioi: (3kpl)

Ainekset

  • 2 ½ dl rucolaa
  • 2 ½ dl punaista mangoldia
  • 2 ½ dl babypinaattia
  • 100 g vihreää parsaa
  • 150 g keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 2 avokadoa
  • 1 punasipuli
  • 2 pakettia pekonia
  • 4 keitettyä kananmunaa

Koristeluun

  • 50 g paahdettuja pistaasimanteleita
  • basilikaa

Kastike

  • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamicoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 maustemitallinen suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria

Huuhtele ja valuta salaatit. Keitä parsa kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna parsan jäähtyä. Puolita tomaatit. Kuori ja lohko avokadot. Kuori ja kuutio sipuli. Paista pekoni. Puolita kananmunat. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille. Ripottele päälle pistaasimantelit ja basilikan lehtiä.

Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile salaatti kastikkeen ja leivän kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;