Ainekset
4 broilerinfileetä
Väliin
suolaa
1 dl hienonnettua rucolaa
1 dl juustoraastetta
Paistamiseen
öljyä
ripaus Dansukker Ruokokidesokeria
Lisäksi
4 dl kuohukermaa
½–1 luomuappelsiinin kuoriraaste
Koristeluun
rucolaa
Ohjeet
Nuiji broilerinfileet kevyesti kelmun välissä. Laita ne vieretysten työlaudalle ja rouhi pinnalle suolaa myllystä.
Hienonna rucola ja ripottele fileiden päälle.
Ripottele päälle juustoraastetta ja käännä fileet kaksin kerroin.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää ruokokidesokeri. Paista taitetut broilerinfileet molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Lisää joukkoon kuohukerma ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta ja hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee ja fileet ovat kypsiä.
Tarjoa riisin kanssa. Koristele ruoka rucolalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.