Appelsiinibroileri

Tässä helppo ja nopea arkiruoka broilerista. Ruokokidesokeri antaa broilerifileelle kauniin paistopinnan ja hyvän maun.

4 annosta

PT40M

30 minuuttia

Arviot (27 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 broilerinfileetä
Väliin
suolaa
1 dl hienonnettua rucolaa
1 dl juustoraastetta
Paistamiseen
öljyä
ripaus Dansukker Ruokokidesokeria
Lisäksi
4 dl kuohukermaa
½–1 luomuappelsiinin kuoriraaste

Koristeluun
rucolaa

Ohjeet

Nuiji broilerinfileet kevyesti kelmun välissä. Laita ne vieretysten työlaudalle ja rouhi pinnalle suolaa myllystä.

Hienonna rucola ja ripottele fileiden päälle.

Ripottele päälle juustoraastetta ja käännä fileet kaksin kerroin.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää ruokokidesokeri. Paista taitetut broilerinfileet molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.

Lisää joukkoon kuohukerma ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta ja hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee ja fileet ovat kypsiä.

Tarjoa riisin kanssa. Koristele ruoka rucolalla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?