Lampaankyljykset

Lampaankyljykset paistetaan nopeasti kuumassa pannussa ja tarjoillaan paahdettujen juuresten kera.

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

16–20 luullista lampaankyljystä
1–2 rkl öljyä
4–6 valkosipulinkynttä
rosmariinia tai timjamia
1–2 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet. Kuumenna valkosipulit öljyssä. Nosta sipulit öljystä ja paista kyljykset nopeasti kuumassa pannussa. Mausta yrteillä, pippurilla ja soijalla. 

Tarjoa makeiksi paahdettujen juuresten kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?