Juhannusherkut

Juhannus on suomalaisille tärkeä keskikesän ja yöttömän yön juhla. Silloin grillataan ja nautitaan kesän ensimmäiset uudet perunat ja mansikat. Parhaat makeat ja suolaiset juhannusherkut – valitse alta suosikkisi!

Britakakku

Raparperi-mansikkakakku

Koivuhalko

Vegaaninen pavlova

Suven suloisin kääretorttukakku

Raparperi-kinuskikakku

Mansikkatrifle

Raparperi-kaurapaistos

Muurinpohjaletut

Limettipannacotta

Raparperi-mojitomocktail

Raparperi-rosmariinisima

Sillitartar

Graavisuolattu lohi

Paneeratut ahvenet

Marinadi naudanlihalle

Punaviinipossua grillissä

Ribs

Kanavartaat

Lillin fetasalaatti

Kaalisalaatti

Juustosalaatti ja mummon salaattikastike

Ranskalainen perunasalaatti

Pikkelöity punasipuli

Nopeat itämaiset pikkelikurkut

Paahdettuja minitomaatteja ja mozzarellaa

Saaristolaisleipä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.