Juhannusherkut

Juhannus on suomalaisille tärkeä keskikesän ja yöttömän yön juhla. Silloin grillataan ja nautitaan kesän ensimmäiset uudet perunat ja mansikat. Parhaat makeat ja suolaiset juhannusherkut – valitse alta suosikkisi!

Britakakku

Raparperi-mansikkakakku

Koivuhalko

Vegaaninen pavlova

Suven suloisin kääretorttukakku

Raparperi-kinuskikakku

Mansikkatrifle

Raparperi-kaurapaistos

Muurinpohjaletut

Limettipannacotta

Raparperi-mojitomocktail

Raparperi-rosmariinisima

Sillitartar

Graavisuolattu lohi

Paneeratut ahvenet

Marinadi naudanlihalle

Punaviinipossua grillissä

Ribs

Kanavartaat

Lillin fetasalaatti

Kaalisalaatti

Juustosalaatti ja mummon salaattikastike

Ranskalainen perunasalaatti

Pikkelöity punasipuli

Nopeat itämaiset pikkelikurkut

Paahdettuja minitomaatteja ja mozzarellaa

Saaristolaisleipä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?