Muurinpohjaletut

Kesässä parasta on pitsimäisen ohueksi paistetut muurinpohjaletut hillon kera.

10 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (90 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
1 l maitoa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
2 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl ohrajauhoja
Paistamiseen

voita tai margariinia

Ohjeet

Sekoita munien joukkoon puolet maidosta. Lisää jauhot, suola ja loput maidosta. Anna taikinan turvota noin tunti. Paista letuista pitsimäisen ohuita muurinpohja- tai tavallisessa paistinpannussa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?