Ainekset
Vaniljakreemi
6 rkl vaniljakreemijauhetta
2 dl kylmää vettä
Mansikkakerros
600 g mansikoita
1 dl mansikkasiirappia
Kermaseos
2 1/2 dl vispikermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Taloussokeria
100 g tuorejuustoa
Lisäksi
n. 250 g savoiardikeksejä
Koristeluun
mansikoita, syötäviä kukkia
Ohjeet
1. Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe tasaiseksi seokseksi. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet muut ainekset.
2. Halkaise suuret mansikat. Kaada mansikkasiirappi mansikoiden päälle.
3. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokereilla. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
4. Lisää sopivan tarjoilukulhon pohjalle (halk. n. 17 cm) ensin savoiardikeksejä. Levitä keksien pinnalle kerroksittain vaniljakreemiä, mansikka- ja kermaseosta. Toista kunnes viimeiseksi kerrokseksi jää kermaseos. Peitä kulho muovikelmulla ja nosta jääkaappiin tekeytymään ainakin muutamaksi tunniksi.
5. Koristele jälkiruoka juuri ennen tarjoilua tuorein marjoin ja syötävin kukkasin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.