Ainekset
Makuliemi
4 dl raparperia viipaleina
1,25 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1,5 dl vettä
1,5 dl limettimehua
2 luomulimetin raastettu kuori
2–3 oksaa vahvaa minttua
muutama tippa rommiaromia
Lisäksi
tuoretta vahvaa minttua
limettilohkoja
jäitä
soodavettä
Ohjeet
Keitä ensin makuliemi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan rommiaromia lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljaa poreillen ja välillä sekoittaen 10 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä liemi. Mausta se rommiaromilla. Rakenna mocktailit laseihin: ensin minttua, limettilohko ja makulientä, sitten jäitä ja lopuksi soodavettä maun mukaan. Sekoita ja tarjoa heti. Voit koristella juomat raparperin kuorisuikaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.