Raparperi-mojitomocktail

Näin teet mojitomocktailin raparperitwistillä! Trendikäs raparperi-mojitomocktail mintulla ja limetillä on pirteä alkoholiton drinkki, joka sopii mainiosti vaikka tervetuliaisjuomaksi kevään ja kesän juhliin.

4–6 annosta

30 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

Makuliemi
4 dl raparperia viipaleina
1,25 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1,5 dl vettä
1,5 dl limettimehua
2 luomulimetin raastettu kuori
2–3 oksaa vahvaa minttua
muutama tippa rommiaromia

Lisäksi
tuoretta vahvaa minttua
limettilohkoja
jäitä
soodavettä

Ohjeet

Keitä ensin makuliemi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan rommiaromia lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljaa poreillen ja välillä sekoittaen 10 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä liemi. Mausta se rommiaromilla. Rakenna mocktailit laseihin: ensin minttua, limettilohko ja makulientä, sitten jäitä ja lopuksi soodavettä maun mukaan. Sekoita ja tarjoa heti. Voit koristella juomat raparperin kuorisuikaleilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.