Pikkelöity punasipuli

Chilillä maustettu pikkelöity punasipuli on herkullinen lisuke hampurilaisille, tacoille ja grillatulle lihalle. Helppo marinoitu punasipuli sopii myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin.

purkillinen

PT25M

25 minuuttia

Arviot (539 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 isoa punasipulia
1 punainen chilipaprika
1 dl etikkaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl vettä

Ohjeet

Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja hienonna chili. Pane kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.

Kiehauta etikka, sokeri ja vesi, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä hiukan ennen kuin kaadat liemen purkkiin. Pane jääkaappiin vähintään tunniksi ennen käyttöä. Säilyy kylmässä noin 2–3 viikkoa.

Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.

Vinkki!
Käytä myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!