Pikkelöity punasipuli

Chilillä maustettu pikkelöity punasipuli on herkullinen lisuke hampurilaisille, tacoille ja grillatulle lihalle. Helppo marinoitu punasipuli sopii myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin.

purkillinen

PT25M

25 minuuttia

Arviot (535 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 isoa punasipulia
1 punainen chilipaprika
1 dl etikkaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl vettä

Ohjeet

Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja hienonna chili. Pane kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.

Kiehauta etikka, sokeri ja vesi, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä hiukan ennen kuin kaadat liemen purkkiin. Pane jääkaappiin vähintään tunniksi ennen käyttöä. Säilyy kylmässä noin 2–3 viikkoa.

Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.

Vinkki!
Käytä myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?