Ainekset
2 isoa punasipulia
1 punainen chilipaprika
1 dl etikkaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl vettä
Ohjeet
Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja hienonna chili. Pane kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.
Kiehauta etikka, sokeri ja vesi, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä hiukan ennen kuin kaadat liemen purkkiin. Pane jääkaappiin vähintään tunniksi ennen käyttöä. Säilyy kylmässä noin 2–3 viikkoa.
Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Vinkki!
Käytä myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!