Pikkelöity punasipuli

Chilillä maustettu pikkelöity punasipuli on herkullinen lisuke hampurilaisille, tacoille ja grillatulle lihalle. Helppo marinoitu punasipuli sopii myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin.

purkillinen

25 minuuttia

Arviot (408 kpl)

Ainekset

2 isoa punasipulia
1 punainen chilipaprika
1 dl etikkaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl vettä

Ohjeet

Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja hienonna chili. Pane kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.

Kiehauta etikka, sokeri ja vesi, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä hiukan ennen kuin kaadat liemen purkkiin. Pane jääkaappiin vähintään tunniksi ennen käyttöä. Säilyy kylmässä noin 2–3 viikkoa.

Vinkki!
Käytä myös salaatteihin ja täytettyihin leipiin. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?