Paahdettuja minitomaatteja ja mozzarellaa

Herkullinen alkuruoka tai grilliruoan lisäke neljälle valmistuu helposti paahdetuista tomaateista, jotka tarjoillaan mozzarellajuuston kera.

4:lle

PT10M

15 minuuttia

Arviot (49 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rasiaa minitomaatteja
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 rkl oliiviöljyä
4 rkl balsamietikkaa
ripaus suolaa
2 (yht. noin 250 g) mozzarella-juustopalloa
tuoretta basilikaa

Ohjeet

Kuumenna uuni 240 asteeseen. Laita pestyt tomaatit kulhoon, sekoita joukkoon muscovadosokeri, öljy, etikka ja suola. Kaada tomaatit folion päälle ja paahda uunissa n. 6–10 min. kunnes tomaattien kuori halkeaa. Tarjoile mozzarellan ja basilikan kanssa.


Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.