Paahdettuja minitomaatteja ja mozzarellaa

Herkullinen alkuruoka tai grilliruoan lisäke neljälle valmistuu helposti paahdetuista tomaateista, jotka tarjoillaan mozzarellajuuston kera.

4:lle

15 minuuttia

Arviot (44 kpl)

Ainekset

2 rasiaa minitomaatteja
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 rkl oliiviöljyä
4 rkl balsamietikkaa
ripaus suolaa
2 (yht. noin 250 g) mozzarella-juustopalloa
tuoretta basilikaa

Ohjeet

Kuumenna uuni 240 asteeseen. Laita pestyt tomaatit kulhoon, sekoita joukkoon muscovadosokeri, öljy, etikka ja suola. Kaada tomaatit folion päälle ja paahda uunissa n. 6–10 min. kunnes tomaattien kuori halkeaa. Tarjoile mozzarellan ja basilikan kanssa.


Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.