Ainekset
2 lohi- tai kirjolohifileetä (noin 1 kg)
2 rkl karkeaa suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1/2 rkl rouhittua valkopippuria
tilliä
Ohjeet
Sekoita suola, sokeri ja rouhittu valkopippuri keskenään. Ripottele vähän seosta pitkänomaisen astian pohjalle. Laita kalafilee astiaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele kalalle mausteseosta. Laita päälle tillinoksia. Ripottele toiselle fileelle mausteseosta ja laita filee astiaan niin, että sen paksu kohta tulee toisen kalan ohuen kohdan päälle. Laita päälle kelmu ja anna kalan maustua viileässä 1–3 vuorokautta. Käännä kalaa välillä niin, että vuoan pohjalla oleva filee tulee päällimmäiseksi. Leikkaa fileet terävällä veitsellä vinottain ohuiksi viipaleiksi. Kierrä ruusukkeiksi tarjoiluastiaan. Koristele tillillä ja sitruunanlohkoilla.
Tarjoa lempeän kirpeän sinappikastikkeen tai fariini-sinappikastikkeen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!