Ainekset
400 g ahvenfileitä
¾ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 muna
1 dl korppujauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Paistamiseen
voita tai margariinia
Jogurttikastike
200–300 g luonnonjogurttia
1 rkl sinappia
1 tl Dansukker Fariinisokeria
muutama oksa tilliä
Ohjeet
Laita lautaselle vehnäjauhot ja sekoita joukkoon hieman suolaa. Riko toiselle lautaselle muna ja hajota rakenne rikki. Laita kolmannelle lautaselle korppujauhoja ja fariinisokeria ja sekoita keskenään.
Kastele ahvenfileet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauho-fariinisokeriseoksessa. Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin.
Valmista jogurttikastike. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappia, fariinisokeria ja tilliä. Tarkista maku.
Tarjoa jogurttikastike rapeiden ahvenfileiden ja varhaisperunoiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?