Ainekset
400 g ahvenfileitä
¾ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 muna
1 dl korppujauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Paistamiseen
voita tai margariinia
Jogurttikastike
200–300 g luonnonjogurttia
1 rkl sinappia
1 tl Dansukker Fariinisokeria
muutama oksa tilliä
Ohjeet
Laita lautaselle vehnäjauhot ja sekoita joukkoon hieman suolaa. Riko toiselle lautaselle muna ja hajota rakenne rikki. Laita kolmannelle lautaselle korppujauhoja ja fariinisokeria ja sekoita keskenään.
Kastele ahvenfileet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauho-fariinisokeriseoksessa. Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin.
Valmista jogurttikastike. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappia, fariinisokeria ja tilliä. Tarkista maku.
Tarjoa jogurttikastike rapeiden ahvenfileiden ja varhaisperunoiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.