Paneeratut ahvenet

Paneeratut ahvenet ja varhaisperunat ovat parasta kesäruokaa! Tee lisukkeeksi jogurttikastike.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g ahvenfileitä
¾ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 muna
1 dl korppujauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Paistamiseen
voita tai margariinia

Jogurttikastike
200–300 g luonnonjogurttia
1 rkl sinappia
1 tl Dansukker Fariinisokeria
muutama oksa tilliä

Ohjeet

Laita lautaselle vehnäjauhot ja sekoita joukkoon hieman suolaa. Riko toiselle lautaselle muna ja hajota rakenne rikki. Laita kolmannelle lautaselle korppujauhoja ja fariinisokeria ja sekoita keskenään.

Kastele ahvenfileet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauho-fariinisokeriseoksessa. Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin.

Valmista jogurttikastike. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappia, fariinisokeria ja tilliä. Tarkista maku.

Tarjoa jogurttikastike rapeiden ahvenfileiden ja varhaisperunoiden kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!