Ainekset
2 keitettyä munaa
1 pieni punasipuli
1 keskikokoinen omena
150 g sillifileetä
200–300 g smetanaa tai ranskankermaa
½ dl tilliä tai ruohosipulia silputtuna
1 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
Ohjeet
Hienonna keitetyt munat ja kuorittu punasipuli. Kuori omena ja kuutioi se aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna huuhdeltu sillifilee. Sekoita ainekset keskenään yhdessä smetanan ja tillin tai ruohosipulin kanssa. Sekoita joukkoon muscovadosokeri. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Vinkki!
Sillitartar on ihana lisuke vaikkapa varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleipäviipaleiden seurana. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavustetulla lohella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.