Sillitartar

Tarjoa sillitartaria varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleivän kera. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavulohella.

2–4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 keitettyä munaa
1 pieni punasipuli
1 keskikokoinen omena
150 g sillifileetä
200–300 g smetanaa tai ranskankermaa
½ dl tilliä tai ruohosipulia silputtuna
1 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Ohjeet

Hienonna keitetyt munat ja kuorittu punasipuli. Kuori omena ja kuutioi se aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna huuhdeltu sillifilee. Sekoita ainekset keskenään yhdessä smetanan ja tillin tai ruohosipulin kanssa. Sekoita joukkoon muscovadosokeri. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki!
Sillitartar on ihana lisuke vaikkapa varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleipäviipaleiden seurana. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavustetulla lohella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!