Sillitartar

Tarjoa sillitartaria varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleivän kera. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavulohella.

2–4 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 keitettyä munaa
1 pieni punasipuli
1 keskikokoinen omena
150 g sillifileetä
200–300 g smetanaa tai ranskankermaa
½ dl tilliä tai ruohosipulia silputtuna
1 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Ohjeet

Hienonna keitetyt munat ja kuorittu punasipuli. Kuori omena ja kuutioi se aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna huuhdeltu sillifilee. Sekoita ainekset keskenään yhdessä smetanan ja tillin tai ruohosipulin kanssa. Sekoita joukkoon muscovadosokeri. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki!
Sillitartar on ihana lisuke vaikkapa varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleipäviipaleiden seurana. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavustetulla lohella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.