Sillitartar

Tarjoa sillitartaria varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleivän kera. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavulohella.

2–4 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 keitettyä munaa
1 pieni punasipuli
1 keskikokoinen omena
150 g sillifileetä
200–300 g smetanaa tai ranskankermaa
½ dl tilliä tai ruohosipulia silputtuna
1 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Ohjeet

Hienonna keitetyt munat ja kuorittu punasipuli. Kuori omena ja kuutioi se aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna huuhdeltu sillifilee. Sekoita ainekset keskenään yhdessä smetanan ja tillin tai ruohosipulin kanssa. Sekoita joukkoon muscovadosokeri. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki!
Sillitartar on ihana lisuke vaikkapa varhaisperunoiden, uuniperunan tai saaristolaisleipäviipaleiden seurana. Voit halutessasi korvata sillin kylmäsavustetulla lohella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.