Kaalisalaatti

Tämä mehevä kaalisalaatti on huomattavasti kevyempi versio verrattuna perinteiseen coleslaw-salaattiin.

6 annosta

30 minuuttia

Arviot (40 kpl)

Ainekset

200 g valkokaalia
2 porkkanaa
½ keskikokoinen kyssäkaali
10 cm pala purjosipulia
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 tl Dijon-sinappia
¼ tl suolaa
1 valkosipulinkynsi

Ohjeet

Raasta valkokaali karkealla suikaleterällä karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali.

Leikkaa purjosipuli pituussuunnassa puoliksi ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

Sekoita ainekset.

Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Sekoita kastike raasteen joukkoon.

Tarjoa lisäkesalaattina tai vaikkapa hampurilaisten ja hodarien välissä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.