Kaalisalaatti

Tämä mehevä kaalisalaatti on huomattavasti kevyempi versio verrattuna perinteiseen coleslaw-salaattiin.

6 annosta

30 minuuttia

Arviot (47 kpl)

Ainekset

200 g valkokaalia
2 porkkanaa
½ keskikokoinen kyssäkaali
10 cm pala purjosipulia
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 tl Dijon-sinappia
¼ tl suolaa
1 valkosipulinkynsi

Ohjeet

Raasta valkokaali karkealla suikaleterällä karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali.

Leikkaa purjosipuli pituussuunnassa puoliksi ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

Sekoita ainekset.

Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Sekoita kastike raasteen joukkoon.

Tarjoa lisäkesalaattina tai vaikkapa hampurilaisten ja hodarien välissä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!