Ainekset
200 g valkokaalia
2 porkkanaa
½ keskikokoinen kyssäkaali
10 cm pala purjosipulia
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 tl Dijon-sinappia
¼ tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
Ohjeet
Raasta valkokaali karkealla suikaleterällä karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali.
Leikkaa purjosipuli pituussuunnassa puoliksi ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita ainekset.
Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Sekoita kastike raasteen joukkoon.
Tarjoa lisäkesalaattina tai vaikkapa hampurilaisten ja hodarien välissä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!