Marinadi naudanlihalle

Mm. fariinisokeria, viskiä ja soijakastiketta sisältävä marinadi naudanlihalle

Marinadi riittää noin 1 ½ kilolle lihaa

PT10M

5 minuuttia

Arviot (100 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2–3 rkl Dansukker Fariinisokeria
½ dl viskiä
½ dl soijakastiketta
½ dl Dijon-sinappia
½ dl silputtua kevätsipulia
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Vinkki!
Käytä Fariinisokerin sijaan Dansukker Tummaa Muscovadosokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?