Marinadi naudanlihalle

Mm. fariinisokeria, viskiä ja soijakastiketta sisältävä marinadi naudanlihalle

Marinadi riittää noin 1 ½ kilolle lihaa

5 minuuttia

Arviot (94 kpl)

Ainekset

2–3 rkl Dansukker Fariinisokeria
½ dl viskiä
½ dl soijakastiketta
½ dl Dijon-sinappia
½ dl silputtua kevätsipulia
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Vinkki!
Käytä Fariinisokerin sijaan Dansukker Tummaa Muscovadosokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?