Marinadi naudanlihalle

Mm. fariinisokeria, viskiä ja soijakastiketta sisältävä marinadi naudanlihalle

Marinadi riittää noin 1 ½ kilolle lihaa

5 minuuttia

Arviot (99 kpl)

Ainekset

2–3 rkl Dansukker Fariinisokeria
½ dl viskiä
½ dl soijakastiketta
½ dl Dijon-sinappia
½ dl silputtua kevätsipulia
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Vinkki!
Käytä Fariinisokerin sijaan Dansukker Tummaa Muscovadosokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!