Ainekset
1 kg vesimelonia
100 g rucolaa
1 punasipuli
200 g keltaisia kirsikkatomaatteja
300–400 g fetajuustoa
20 calamata-oliivia
Kastike
2 rkl hyvää oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl punaista chiliä hienonnettuna
1/5 tl rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Poista melonista kuori ja siemenet ja paloittele hedelmäliha sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi, puolita tomaatit. Jaa meloni, rucola, sipuli ja tomaatit neljälle lautaselle, leikkaa tai murra juusto paloiksi ja ripottele päälle. Koristele oliiveilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa kastike erikseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!