Lillin fetasalaatti

Raikas vesimeloni ja suolainen feta sopivat hyvin samaan salaattikulhoon.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

1 kg vesimelonia
100 g rucolaa
1 punasipuli
200 g keltaisia kirsikkatomaatteja
300–400 g fetajuustoa
20 calamata-oliivia

Kastike

2 rkl hyvää oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl punaista chiliä hienonnettuna
1/5 tl rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Poista melonista kuori ja siemenet ja paloittele hedelmäliha sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi, puolita tomaatit. Jaa meloni, rucola, sipuli ja tomaatit neljälle lautaselle, leikkaa tai murra juusto paloiksi ja ripottele päälle. Koristele oliiveilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa kastike erikseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.