Ainekset
7 dl viipaloituja raparperinvarsia
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 dl kaurahiutaleita
100 g voita tai margariinia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
Ohjeet
Viipaloi raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi ja laita kasariin tai kattilaan yhdessä siirapin kanssa. Kääntele hetki. Siirrä ne sitten reunalliseen uunivuokaan.
Laita kaurahiutaleet kulhoon ja sekoita joukkoon rasva murumaiseksi seokseksi. Mausta seos vaniljasokerilla ja kanelilla. Ripottele seos raparperiseoksen päälle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.