Punaviinipossua grillissä - grillattu sisäfilee

Punaviinipossua grillissä

3 tuntia
Punaviinissä marinoitu porsaan sisäfilee grillataan kokonaisena ja nautitaan salaatin ja uusien perunoiden kanssa.
Punaviinipossua grillissä
Arvioi: (19kpl)

Ainekset

  • 500–700 g porsaan sisäfileetä

Marinadi

  • 70 g tomaattipyreetä
  • ½ dl punaviiniä
  • mustapippuria myllystä maun mukaan, mutta reilusti
  • 2–3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • ½ rkl etikkaa

Poista lihasta kalvot. Sekoita marinadin ainekset ja laita liha joukkoon maustumaan. Nosta jääkaappiin foliolla suojattuna. Kääntele maustumisen aikana muutaman kerran.

Grillaa kokonaisena kuumassa grillissä käännellen. Anna levätä hetki folion alla ennen paloittelua.

Nauti salaatin ja uusien perunoiden kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;