Punaviinipossua grillissä

Punaviinissä marinoitu porsaan sisäfilee grillataan kokonaisena ja nautitaan salaatin ja uusien perunoiden kanssa.

PT1H

3 tuntia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500–700 g porsaan sisäfileetä

Marinadi
70 g tomaattipyreetä
½ dl punaviiniä
mustapippuria myllystä maun mukaan, mutta reilusti
2–3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 tl kuivattua rakuunaa
½ rkl etikkaa

Ohjeet

Poista lihasta kalvot. Sekoita marinadin ainekset ja laita liha joukkoon maustumaan. Nosta jääkaappiin foliolla suojattuna. Kääntele maustumisen aikana muutaman kerran.

Grillaa kokonaisena kuumassa grillissä käännellen. Anna levätä hetki folion alla ennen paloittelua.

Nauti salaatin ja uusien perunoiden kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!