Tee itse
jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse alla olevilla resepteillä. Tutustu myös Dansukker Glukoosisiirappiin, jolla teet samettisen pehmeää jäätelöä ja sorbettia: katso ohjeet täältä.
Jäätelövenekakku
Mustikkasuukkojäätelö
Pistaasi-ruususemifreddo
Marjaisat kermajäätelöpuikot
Vadelma-pistaasisemifreddo
Mustikkamehujäät
Muscovadojäätelö ja rommi-marinoidut mantelit
Marjaisa semifreddo
Jäätelökeksit
Keksirouhe-mansikkajäädyke
Lakritsijäätelö
Sitruunaruoho-vadelmasorbetti
Mansikka-marenkijäätelö
Raparperijäätelö
Limettisorbetti
Frozen yoghurt
Raparperi-mascarponejäätelö
Marjamehujäät
Lisää jäätelöiden ja muiden jäädytettyjen jälkiruokien reseptejä
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?