Tee itse
jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse alla olevilla resepteillä. Tutustu myös Dansukker Glukoosisiirappiin, jolla teet samettisen pehmeää jäätelöä ja sorbettia: katso ohjeet täältä.

Jäätelövenekakku

Mustikkasuukkojäätelö

Pistaasi-ruususemifreddo

Marjaisat kermajäätelöpuikot

Vadelma-pistaasisemifreddo

Mustikkamehujäät

Pikajäätelö

Fariinijäätelö

Jogurttijäätelö

Muscovadojäätelö ja rommi-marinoidut mantelit

Marjaisa semifreddo

Jäätelökeksit

Kinuskikastike

Tee oma karamellikastike, jota voit valuttaa jäätelön päälle.

Keksirouhe-mansikkajäädyke

Lakritsijäätelö

Sitruunaruoho-vadelmasorbetti

Päärynäjäätelö

Mustikkajäätelö

Muscovadojäätelö

Mansikka-marenkijäätelö

Raparperijäätelö

Limettisorbetti

Frozen yoghurt

Raparperi-mascarponejäätelö

Marjamehujäät

Lisää jäätelöiden ja muiden jäädytettyjen jälkiruokien reseptejä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?