Ainekset
3 dl soseutettua raparperia
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl täysmaitoa
1 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 kananmunan keltuaista
2 ½ dl Dansukker Tomusokeria
5 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
1. Mausta soseeksi keitetty raparperi siirapilla ja anna jäähtyä.
2. Kiehauta maito ja kerma. Lisää joukkoon glukoosisiirappi, joka pitää jäätelön rakenteen sileänä.
3. Vaahdota keltuaisia ja tomusokeria sähkövatkaimella vesihauteessa pyöreäpohjaisessa lasi- tai metalliastiassa kuuman vesikattilan päällä kunnes seos sakenee vaaleaksi, kestäväksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kuumennettu maitoseos ja raparperisose.
4. Vaahdota kerma ja vaniljasokeri ja lisää se munavaahtoon. Kaada seos pakastamisen kestävään astiaan. Peitä astia kannella tai foliolla ja pakasta seuraavaan päivään. Voit jäädyttää seoksen myös jäätelökoneessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!