Raparperi-mascarponejäätelö

Kirpeä raparperi ja pehmeä mascarponejuusto yhdistyvät herkulliseksi jäätelöksi.

noin 6 annosta

12 tuntia

Arviot (56 kpl)

Ainekset

5 dl raparperia
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/4–1/2 tl kanelia
1/2 dl vettä
2 1/2 dl vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Leikkaa raparperi ohuiksi viipaleiksi ja lisää kattilaan yhdessä siirapin kanssa. Lisää kaneli ja vesi. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes raparperit pehmenevät. Jäähdytä seos.

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri sekä jäähtynyt raparperiseos. Tarkista maku ja makeuta tarvittaessa lisää.

Laita seos pakastimeen ja suojaa kelmulla. Jäätelö on valmis seuraavana päivänä. Pyöritä jäätelöstä palloja ja tarjoa seuraksi vaaleaa siirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.