Samettiset
jäätelöherkut

Nyt voit tehdä samettisen pehmeää jäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Dansukker Glukoosisiirapilla saat juuri oikean rakenteen jäädytettyihin jälkiruokiin. Valitse suosikkisi alla olevista resepteistä tai loihdi itse ikioma, kesän paras jäätelöohjeesi.

Herkullista jäätelökesää!

Jäätelön perusohje

Marjajäätelöpuikot

Herukka-jogurttijäätelö

Mustaherukka-kermajäätelö

Avokadojäätelö

Semifreddo ja tuoreet marjat

Marjasorbetti

Mansikka-muscovadojäätelö

Italialainen vadelmajäätelö

Kinuskikastike

Tee oma karamellikastike, jota voit valuttaa jäätelön päälle.

Turkinpippurijäätelö

Vaniljajäätelö

Fariinijäätelö

Suklaa-jogurttijäätelö

Pähkinäjäätelö

Daim-jäätelö

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle

Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.