Samettiset
jäätelöherkut

Nyt voit tehdä samettisen pehmeää jäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Dansukker Glukoosisiirapilla saat juuri oikean rakenteen jäädytettyihin jälkiruokiin. Valitse suosikkisi alla olevista resepteistä tai loihdi itse ikioma, kesän paras jäätelöohjeesi.

Herkullista jäätelökesää!

Jäätelön perusohje

Marjajäätelöpuikot

Herukka-jogurttijäätelö

Mustaherukka-kermajäätelö

Avokadojäätelö

Semifreddo ja tuoreet marjat

Marjasorbetti

Mansikka-muscovadojäätelö

Italialainen vadelmajäätelö

Kinuskikastike

Tee oma karamellikastike, jota voit valuttaa jäätelön päälle.

Turkinpippurijäätelö

Vaniljajäätelö

Fariinijäätelö

Suklaa-jogurttijäätelö

Pähkinäjäätelö

Daim-jäätelö

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle

Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?