Samettiset
jäätelöherkut
Nyt voit tehdä samettisen pehmeää jäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Dansukker Glukoosisiirapilla saat juuri oikean rakenteen jäädytettyihin jälkiruokiin. Valitse suosikkisi alla olevista resepteistä tai loihdi itse ikioma, kesän paras jäätelöohjeesi.
Herkullista jäätelökesää!
Jäätelön perusohje
Marjajäätelöpuikot
Herukka-jogurttijäätelö
Mustaherukka-kermajäätelö
Avokadojäätelö
Semifreddo ja tuoreet marjat
Marjasorbetti
Mansikka-muscovadojäätelö
Italialainen vadelmajäätelö
Turkinpippurijäätelö
Vaniljajäätelö
Fariinijäätelö
Suklaa-jogurttijäätelö
Pähkinäjäätelö
Daim-jäätelö
Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle
Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!