Samettiset
jäätelöherkut

Nyt voit tehdä samettisen pehmeää jäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Dansukker Glukoosisiirapilla saat juuri oikean rakenteen jäädytettyihin jälkiruokiin. Valitse suosikkisi alla olevista resepteistä tai loihdi itse ikioma, kesän paras jäätelöohjeesi.

Herkullista jäätelökesää!

Jäätelön perusohje

Marjajäätelöpuikot

Herukka-jogurttijäätelö

Mustaherukka-kermajäätelö

Avokadojäätelö

Semifreddo ja tuoreet marjat

Marjasorbetti

Mansikka-muscovadojäätelö

Italialainen vadelmajäätelö

Kinuskikastike

Tee oma karamellikastike, jota voit valuttaa jäätelön päälle.

Turkinpippurijäätelö

Vaniljajäätelö

Fariinijäätelö

Suklaa-jogurttijäätelö

Pähkinäjäätelö

Daim-jäätelö

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle

Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.