Marjaisat kermajäätelöpuikot

Houkuttelevat marjajäätelöpuikot maistuvat kaikenikäisille. Glukoosisiirappi antaa itse tehdylle jäätelölle samettisen koostumuksen.

10–12 jäätelöpuikkoa (à 1 dl)

PT1H

6 tuntia

Arviot (111 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
3 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Marjaseos
200 g marjoja maun mukaan
½ dl suomalaista Dansukker Hillosokeria
1 rkl sitruunamehua

Ohjeet

1. Pane kattilaan marjat, hillosokeri ja sitruunamehu. Anna kiehua, kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta tai siivilöi marjat. Jätä jäähtymään.

2. Vatkaa kerma. Sekoita joukkoon kondensoitu maito, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri.

3. Pyöräytä marjaseos joukkoon ja kaada jäätelö muotteihin. Anna pakastua noin 5 tuntia.

4. Ota jäätelöpuikot pakastimesta muutama minuutti ennen nauttimista ja irrota ne sitten muoteista. Nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.