Marjaisat kermajäätelöpuikot

Houkuttelevat marjajäätelöpuikot maistuvat kaikenikäisille. Glukoosisiirappi antaa itse tehdylle jäätelölle samettisen koostumuksen.

10–12 jäätelöpuikkoa (à 1 dl)

PT1H

6 tuntia

Arviot (111 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
3 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Marjaseos
200 g marjoja maun mukaan
½ dl suomalaista Dansukker Hillosokeria
1 rkl sitruunamehua

Ohjeet

1. Pane kattilaan marjat, hillosokeri ja sitruunamehu. Anna kiehua, kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta tai siivilöi marjat. Jätä jäähtymään.

2. Vatkaa kerma. Sekoita joukkoon kondensoitu maito, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri.

3. Pyöräytä marjaseos joukkoon ja kaada jäätelö muotteihin. Anna pakastua noin 5 tuntia.

4. Ota jäätelöpuikot pakastimesta muutama minuutti ennen nauttimista ja irrota ne sitten muoteista. Nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?