Marjaisat kermajäätelöpuikot

Houkuttelevat marjajäätelöpuikot maistuvat kaikenikäisille. Glukoosisiirappi antaa itse tehdylle jäätelölle samettisen koostumuksen.

10–12 jäätelöpuikkoa (à 1 dl)

PT1H

6 tuntia

Arviot (111 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa
2 dl makeutettua kondensoitua maitoa
3 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Marjaseos
200 g marjoja maun mukaan
½ dl suomalaista Dansukker Hillosokeria
1 rkl sitruunamehua

Ohjeet

1. Pane kattilaan marjat, hillosokeri ja sitruunamehu. Anna kiehua, kunnes marjat ovat pehmenneet. Soseuta tai siivilöi marjat. Jätä jäähtymään.

2. Vatkaa kerma. Sekoita joukkoon kondensoitu maito, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri.

3. Pyöräytä marjaseos joukkoon ja kaada jäätelö muotteihin. Anna pakastua noin 5 tuntia.

4. Ota jäätelöpuikot pakastimesta muutama minuutti ennen nauttimista ja irrota ne sitten muoteista. Nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!