Jogurttijäätelö

Täyteläinen jogurttijäätelö hillolla maustettuna on herkkujälkiruoka. Tee helposti jäätelöä ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirapilla saat jugurttijäätelöstä ihanan samettista.

4 annosta

30 min + 5 tuntia pakastimessa

Arviot (23 kpl)

Ainekset

2 munankeltuaista
1/2 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl itse tehtyä (vadelma)hilloa
1 dl kuohukermaa
2 dl maustamatonta jogurttia

Ohjeet

Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja glukoosisiirappi vaahdoksi. Sekoita hillo joukkoon.

Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto ja jogurtti munavaahtoon.

Kaada jäätelö vuokaan ja laita pakastimeen noin 4–5 tunniksi. Sekoita jäätelöä muutaman kerran pakastumisen aikana.

Nosta jäätelö jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.