Sitruunaruoho-vadelmasorbetti

Maustekasvi sitruunaruoho antaa pirteää makua pakastevadelmasorbettiin.

PT1H

12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g pakastevadelmia
1 rkl vettä
yhden sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tomusokeria tai Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Laita vadelmat, vesi, hienonnettu sitruunaruohon tyviosa sekä glukoosisiirappi kasariin ja kuumenna. Soseuta sauvasekoittimella hienoksi soseeksi. Jäähdytä.

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon jäähtynyt vadelmasose. Pane seos jäätelökoneeseen tai pakasta suojattuna mielellään yön yli. Vatkaa mahdollisuuksien mukaan muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!