Ainekset
200 g pakastevadelmia
1 rkl vettä
yhden sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tomusokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Laita vadelmat, vesi, hienonnettu sitruunaruohon tyviosa sekä glukoosisiirappi kasariin ja kuumenna. Soseuta sauvasekoittimella hienoksi soseeksi. Jäähdytä.
Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon jäähtynyt vadelmasose. Pane seos jäätelökoneeseen tai pakasta suojattuna mielellään yön yli. Vatkaa mahdollisuuksien mukaan muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!