Sitruunaruoho-vadelmasorbetti

Maustekasvi sitruunaruoho antaa pirteää makua pakastevadelmasorbettiin.

12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g pakastevadelmia
1 rkl vettä
yhden sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tomusokeria tai Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Laita vadelmat, vesi, hienonnettu sitruunaruohon tyviosa sekä glukoosisiirappi kasariin ja kuumenna. Soseuta sauvasekoittimella hienoksi soseeksi. Jäähdytä.

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon jäähtynyt vadelmasose. Pane seos jäätelökoneeseen tai pakasta suojattuna mielellään yön yli. Vatkaa mahdollisuuksien mukaan muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!