Ainekset
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
4 dl vispikermaa
250 g mascarponetuorejuustoa
2 rkl ruusuvettä (tai appelsiinimehua)
1 dl suolaamattomia pistaasipähkinöitä rouhittuina
Koristeluun
3 rkl suolaamattomia pistaasipähkinöitä rouhittuina
syötäviä kukkia
Ohjeet
1. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
2. Vaahdota myös keltuaiset ja lisää loppuvaiheessa glukoosisiirappi joukkoon.
3. Mittaa kerma ja mascarpone samaan kulhoon ja vatkaa tasaiseksi vaahdoksi.
4. Yhdistä kaikki vaahdot ja mausta seos ruusuvedellä. Kääntele lopuksi joukkoon pistaasirouhe.
5. Kaada seos leivinpaperoituun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (esim. 1,5–2 l vetoinen leipävuoka) ja tasoita pinta.
6. Pakasta vähintään 4–5 tuntia tai yön yli.
7. Ota semifreddo jääkaapista huoneenlämpöön 10 minuuttia ennen kumoamista. Kumoa semifreddo tarjoiluvadille ja koristele pistaasipähkinöillä ja syötävillä kukilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!