Ainekset
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
4 dl vispikermaa
250 g mascarponetuorejuustoa
2 rkl ruusuvettä (tai appelsiinimehua)
1 dl suolaamattomia pistaasipähkinöitä rouhittuina
Koristeluun
3 rkl suolaamattomia pistaasipähkinöitä rouhittuina
syötäviä kukkia
Ohjeet
1. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
2. Vaahdota myös keltuaiset ja lisää loppuvaiheessa glukoosisiirappi joukkoon.
3. Mittaa kerma ja mascarpone samaan kulhoon ja vatkaa tasaiseksi vaahdoksi.
4. Yhdistä kaikki vaahdot ja mausta seos ruusuvedellä. Kääntele lopuksi joukkoon pistaasirouhe.
5. Kaada seos leivinpaperoituun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (esim. 1,5–2 l vetoinen leipävuoka) ja tasoita pinta.
6. Pakasta vähintään 4–5 tuntia tai yön yli.
7. Ota semifreddo jääkaapista huoneenlämpöön 10 minuuttia ennen kumoamista. Kumoa semifreddo tarjoiluvadille ja koristele pistaasipähkinöillä ja syötävillä kukilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.