Kinuskikastike

Kinuskikastike on parasta herkkua jäätelön tai muiden jälkiruokien kanssa.

PT25M

25 minuuttia

Arviot (59 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Tomusokeria
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
40 g suolatonta voita
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Maustamiseen (voidaan jättää pois)
1 tl jauhettua kanelia tai
1 appelsiinin mehu

Ohjeet

Mittaa kerma, tomusokeri, siirappi ja mahdollinen mauste kattilaan ja keitä sekoittaen, kunnes seos on sopivan kastikemaista. Lisää voi ja vaniljasokeri ja sekoita, kunnes voi on sulanut. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?