Ainekset
2 munanvalkuaista
2 munankeltuaista
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl murustettuja marenkeja
1 dl murustettuja kaurakeksejä
muutama rivi valkosuklaata
Pinnalle
3–4 dl tuoreita marjoja
muutama murustettu marenki
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi puhtaassa ja kuivassa kulhossa.
Vaahdota keltuaiset ja luomusiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota vielä erikseen kuohukerma.
Yhdistä vaahdot keskenään ja mausta vaniljasokerilla, murustetuilla marengeilla ja murustetuilla kaurakekseillä. Leikkaa valkosuklaa karkeaksi rouheeksi veitsellä ja lisää joukkoon.
Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun pitkän malliseen leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli. Laita jo hieman jäätyneen seoksen pinnalle marjat ja muutama murustettu marenki.
Kumoa semifreddo tarjoiluvadille tai tarjoa suoraan vuoasta.
Voit valuttaa pinnalle hieman vaaleaa luomusiirappia kastikkeeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!