Frozen yoghurt

Jogurttijäätelö mansikoista tai muista marjoista ja turkkilaisesta jogurtista.

2–4 annosta

12 tuntia

Arviot (20 kpl)

Ainekset

400 g turkkilaista jogurttia
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
250 g mansikoita pieninä kuutioina
½–1 dl hienonnettua sitruunamelissaa tai minttua

Ohjeet

Kaada jogurtti teräksiseen tai muoviseen vatkauskulhoon. Sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja vaniljasokeri. Lisää mansikkakuutiot ja yrttisilppu. Sekoita seos tasaiseksi ja tarkista maku.

Laita kulho pakastimeen ja vatkaa muutaman kerran pakastuksen aikana. Tarjoa aikaisintaan seuraavana päivänä.

Vinkki!
Korvaa mansikat muilla marjoilla. Kastikkeeksi voit halutessasi valuttaa Dansukker Vaaleaa siirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.