Ainekset
400 g turkkilaista jogurttia
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
250 g mansikoita pieninä kuutioina
½–1 dl hienonnettua sitruunamelissaa tai minttua
Ohjeet
Kaada jogurtti teräksiseen tai muoviseen vatkauskulhoon. Sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja vaniljasokeri. Lisää mansikkakuutiot ja yrttisilppu. Sekoita seos tasaiseksi ja tarkista maku.
Laita kulho pakastimeen ja vatkaa muutaman kerran pakastuksen aikana. Tarjoa aikaisintaan seuraavana päivänä.
Vinkki!
Korvaa mansikat muilla marjoilla. Kastikkeeksi voit halutessasi valuttaa Dansukker Vaaleaa siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?