Frozen yoghurt

Jogurttijäätelö mansikoista tai muista marjoista ja turkkilaisesta jogurtista.

2–4 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (26 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g turkkilaista jogurttia
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
250 g mansikoita pieninä kuutioina
½–1 dl hienonnettua sitruunamelissaa tai minttua

Ohjeet

Kaada jogurtti teräksiseen tai muoviseen vatkauskulhoon. Sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja vaniljasokeri. Lisää mansikkakuutiot ja yrttisilppu. Sekoita seos tasaiseksi ja tarkista maku.

Laita kulho pakastimeen ja vatkaa muutaman kerran pakastuksen aikana. Tarjoa aikaisintaan seuraavana päivänä.

Vinkki!
Korvaa mansikat muilla marjoilla. Kastikkeeksi voit halutessasi valuttaa Dansukker Vaaleaa siirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.