Ainekset
1 pkt (175 g) kaakao-mansikkatäytekeksejä
Täyte
200 g mansikoita
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
1,5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Koristeluun
muutama valkoinen marenki rouhittuna
tummaa suklaata
Ohjeet
Rouhi keksit karkeaksi. Soseuta puolisulaneet mansikat. Vaahdota kerma.
Vatkaa toisessa kulhossa maitorahka ja sokeri sileäksi, lisää mansikkasose ja kermavaahto ja sekoita.
Vuoraa pitkänomainen vuoka (1 ½ l) kelmulla ja kaada seos vuokaan. Peitä pinta keksimuruilla, painele muruja niin että ne hiukan uppoavat jäädykeseokseen. Käännä kelmuliepeet murujen päälle ja työnnä vuoka pakastimeen vuorokaudeksi.
Kumoa 5 minuuttia huoneenlämmössä ollut vuoka tarjoiluvadille ja poista kelmut.
Ripottele marenkimurut päälle ja vuole juustohöylällä suklaasta lastuja marenkirouheen päälle.
Tarjoa jälkiruokana makean kuohuviinin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?