Päärynäjäätelö

Kinuskikastike sopii sitruunaisen päärynäjäätelön kanssa tarjottavaksi.

6–8 annosta

7 tuntia

Arviot (75 kpl)

Ainekset

4 dl vettä
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl vasta puristettua sitruunamehua
750 g päärynöitä
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
vihreää elintarvikeväriä 

Ohjeet

Sekoita vesi, sokeri ja sitruunamehu kattilassa ja anna kiehua pari minuuttia. Kuori ja halkaise päärynät ja poista siemenet. Lisää päärynän puolikkaat kiehuvaan liemeen ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna päärynöiden jäähtyä liemessä. Survo tai paseeraa päärynät siivilän läpi.

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Siivilöi seos. Lisää päärynämassa ja vaniljasokeri sekä halutessasi pari tippaa vihreää väriä. Anna jäähtyä. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään viisi tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.

Tarjoa kinuskikastikkeen kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.