Päärynäjäätelö

Kinuskikastike sopii sitruunaisen päärynäjäätelön kanssa tarjottavaksi.

6–8 annosta

7 tuntia

Arviot (149 kpl)

Ainekset

4 dl vettä
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl vasta puristettua sitruunamehua
750 g päärynöitä
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
vihreää elintarvikeväriä 

Ohjeet

Sekoita vesi, sokeri ja sitruunamehu kattilassa ja anna kiehua pari minuuttia. Kuori ja halkaise päärynät ja poista siemenet. Lisää päärynän puolikkaat kiehuvaan liemeen ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna päärynöiden jäähtyä liemessä. Survo tai paseeraa päärynät siivilän läpi.

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Siivilöi seos. Lisää päärynämassa ja vaniljasokeri sekä halutessasi pari tippaa vihreää väriä. Anna jäähtyä. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään viisi tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.

Tarjoa kinuskikastikkeen kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!