Ainekset
4 dl vettä
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl vasta puristettua sitruunamehua
750 g päärynöitä
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
vihreää elintarvikeväriä
Ohjeet
Sekoita vesi, sokeri ja sitruunamehu kattilassa ja anna kiehua pari minuuttia. Kuori ja halkaise päärynät ja poista siemenet. Lisää päärynän puolikkaat kiehuvaan liemeen ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna päärynöiden jäähtyä liemessä. Survo tai paseeraa päärynät siivilän läpi.
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Siivilöi seos. Lisää päärynämassa ja vaniljasokeri sekä halutessasi pari tippaa vihreää väriä. Anna jäähtyä. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään viisi tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.
Tarjoa kinuskikastikkeen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!