Limettisorbetti

Helpossa limettisorbetissa on viileän raikas maku. Tarjoa sellaisenaan tai leivonnaisten ja jälkiruokien lisäkkeenä.

3–4 annosta

12 tuntia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

4 munanvalkuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
3 luomulimettiä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota munanvalkuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Pese limetit hyvin ja raasta puolentoista hedelmän kuori hienoksi ja lisää joukkoon vaniljasokerin kanssa sekoittaen. Purista joukkoon limettien mehu.

Laita seos hyvin suojattuna pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa sähkövatkaimella. Tarjoa aikaisintaan seuraavana päivänä.

Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.