Limettisorbetti

Helpossa limettisorbetissa on viileän raikas maku. Tarjoa sellaisenaan tai leivonnaisten ja jälkiruokien lisäkkeenä.

3–4 annosta

12 tuntia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

4 munanvalkuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
3 luomulimettiä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota munanvalkuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Pese limetit hyvin ja raasta puolentoista hedelmän kuori hienoksi ja lisää joukkoon vaniljasokerin kanssa sekoittaen. Purista joukkoon limettien mehu.

Laita seos hyvin suojattuna pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa sähkövatkaimella. Tarjoa aikaisintaan seuraavana päivänä.

Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.