Ainekset
Mustikkakerros
100 g tuoreita tai pakastemustikoita
1 dl vettä
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
Limetti-minttukerros
4 oksaa tuoretta minttua
1 1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Talousssokeria
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl limettimehua (n. 1 limetti)
Ohjeet
Kiehauta mustikat, vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Soseuta seos ja siivilöi. Jätä jäähtymään.
Kiehauta mintunoksat, vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Anna kiehua 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja lisää limettimehu. Jäähdytä ja siivilöi pois mintunoksat.
Kaada hieman mustikkaseosta mehujäämuottien pohjalle. Pane pakastimeen jähmettymään noin 45 minuutiksi. Kaada päälle hieman limetti-minttuseosta ja pane taas pakastimeen noin 45 minuutiksi. Tee loput kerrokset samoin. Kiinnitä tikut jähmeään seokseen.
Ota mehujäät pakastimesta huoneenlämpöön hieman ennen tarjoilua, jotta ne irtoavat muoteista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!