Mustikkamehujäät

Katso helppo ohje, kuinka tehdä itse vegaaniset mustikkamehujäät. Metsämustikka, limetti ja minttu ovat oiva makupari tässä kylmän raikkaassa kesäherkussa.

6 mehujäätä

PT25M

noin 30 minuuttia + pakastus 3,5 tuntia

Arviot (16 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Mustikkakerros
100 g tuoreita tai pakastemustikoita
1 dl vettä
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia

Limetti-minttukerros
4 oksaa tuoretta minttua
1 1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Talousssokeria
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl limettimehua (n. 1 limetti)

Ohjeet

Kiehauta mustikat, vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Soseuta seos ja siivilöi. Jätä jäähtymään.

Kiehauta mintunoksat, vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Anna kiehua 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja lisää limettimehu. Jäähdytä ja siivilöi pois mintunoksat.

Kaada hieman mustikkaseosta mehujäämuottien pohjalle. Pane pakastimeen jähmettymään noin 45 minuutiksi. Kaada päälle hieman limetti-minttuseosta ja pane taas pakastimeen noin 45 minuutiksi. Tee loput kerrokset samoin. Kiinnitä tikut jähmeään seokseen.

Ota mehujäät pakastimesta huoneenlämpöön hieman ennen tarjoilua, jotta ne irtoavat muoteista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!