Fariinijäätelö

Itse tehdyn fariinijäätelön sattumina on suklaahippuja ja keksirouhetta.

5 tuntia

Arviot (35 kpl)

Ainekset

3 kananmunan keltuaista
3/4 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl kuohukermaa
50 g tummaa suklaata
75 g pieniä mantelipikkuleipiä

Ohjeet

Vatkaa keltuaiset, fariinisokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita varovasti munaseoksen joukkoon. Sekoita joukkoon kuorimaveitsellä vuollut suklaahiput ja karkeaksi rouhitut pikkuleivät. Kaada seos vuokaan ja pane vuoka pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Sekoita jäätelöä pari kertaa pakastumisen aikana.

Mantelipikkuleivät voi korvata esimerkiksi pienillä marengeilla tai vaahtokaramelleilla.

Käytä mantelipikkuleipinä esim. gluteenittomia manteli-fariinikakkuja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.