Ainekset
3 kananmunan keltuaista
3/4 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl kuohukermaa
50 g tummaa suklaata
75 g pieniä mantelipikkuleipiä
Ohjeet
Vatkaa keltuaiset, fariinisokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita varovasti munaseoksen joukkoon. Sekoita joukkoon kuorimaveitsellä vuollut suklaahiput ja karkeaksi rouhitut pikkuleivät. Kaada seos vuokaan ja pane vuoka pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Sekoita jäätelöä pari kertaa pakastumisen aikana.
Mantelipikkuleivät voi korvata esimerkiksi pienillä marengeilla tai vaahtokaramelleilla.
Käytä mantelipikkuleipinä esim. gluteenittomia manteli-fariinikakkuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!