Ainekset
Vadelmakastike
200 g vadelmia (noin 100 g mehua)
4 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Lisäksi
noin 60 g vihreää marsipaania, pakastettuna
Ohjeet
1. Soseuta vadelmat ja siivilöi siemenet pois. Pane marjaseos ja siirappi kattilaan, kiehauta ja anna kiehua noin 4 minuuttia. Kaada puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin. Jäähdytä kylmässä.
2. Raasta marsipaani. Raastaminen helpottuu, kun pakastat marsipaanin ennen käyttöä. Kaada kastiketta vaniljajäätelön päälle ja koristele annos marsipaaniraasteella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!