Prinsessakakkujäätelö

Saisiko olla jäätelöä, joka maistuu herkulliselle prinsessakakulle? Vaniljajäätelö tarjotaan itse tehdyn vadelmakastikkeen ja raastetun vihreän marsipaanin kera.

4 annosta

PT10M
PT0M
jälkiruokakastikkeet

10 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

vaniljajäätelöä

Vadelmakastike
200 g vadelmia (noin 100 g mehua)
4 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Lisäksi
noin 60 g vihreää marsipaania, pakastettuna

Ohjeet

1. Soseuta vadelmat ja siivilöi siemenet pois. Pane marjaseos ja siirappi kattilaan, kiehauta ja anna kiehua noin 4 minuuttia. Kaada puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin. Jäähdytä kylmässä.

2. Raasta marsipaani. Raastaminen helpottuu, kun pakastat marsipaanin ennen käyttöä. Kaada kastiketta vaniljajäätelön päälle ja koristele annos marsipaaniraasteella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?