Prinsessakakkujäätelö

Saisiko olla jäätelöä, joka maistuu herkulliselle prinsessakakulle? Vaniljajäätelö tarjotaan itse tehdyn vadelmakastikkeen ja raastetun vihreän marsipaanin kera.

4 annosta

PT10M
PT0M
jälkiruokakastikkeet

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

vaniljajäätelöä

Vadelmakastike
200 g vadelmia (noin 100 g mehua)
4 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Lisäksi
noin 60 g vihreää marsipaania, pakastettuna

Ohjeet

1. Soseuta vadelmat ja siivilöi siemenet pois. Pane marjaseos ja siirappi kattilaan, kiehauta ja anna kiehua noin 4 minuuttia. Kaada puhtaaseen, kuumennettuun lasipurkkiin. Jäähdytä kylmässä.

2. Raasta marsipaani. Raastaminen helpottuu, kun pakastat marsipaanin ennen käyttöä. Kaada kastiketta vaniljajäätelön päälle ja koristele annos marsipaaniraasteella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.