Punajuurilaatikko Punajuurilaatikko on maukas loppuvuoden ruoka ja sopii hyvin... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Kinuski Erilaisia herkullisia kinuskiohjeita nautittavaksi jälkiruok... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Suutarinlohi Suutarinlohi on perinteinen joulupöydän ja muiden pitopöytie... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Kylmäsavulohileivät Kylmäsavulohi ja saaristolaisleipä ovat hyvä makupari juhlav... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Karpalohyytelö Tee itse mehusta karpalohyytelöä tai puolukkahyytelöä suolai... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Tulinen tomaattihillo Makean tulinen tomaattihillo maistuu suolaisten ruokien lisä... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Juhlava lohitahna Lohitahna sopii crustadien, ruisnappien, voileipien, cocktai... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Helppo ja nopea Lemon curd Brittien suosikki lemon curd -sitruunatahna valmistuu helpos... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Waldorfinsalaatti Perinteinen Waldorfinsalaatti on herkullinen tarjottava joul... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pikkelöity punasipuli Chilillä maustettu pikkelöity punasipuli on herkullinen lisu... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Smetanasilli Smetanasilli on lempeä suolakala, joka maistuu ruisleivän ta... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Homejuustolla höystetyt uunipunajuuret Tarjoa sinihomejuustolla maustettuja uunipunajuuria sellaise... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Helppo punaviinikastike Timjamilla ja valkosipulilla maustettu helppo ja nopea punav... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Helpot pikkelöidyt punajuuret Helpot pikkelöidyt punajuuret saavat makua sipulista ja appe... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Fariini-sinappikastike graavi- tai kylmäsavulohelle Helppo ja maukas fariini-sinappikastike graavatulle kalalle ... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Jalo joulusinappi Joulusinappi maustetaan omenaviinietikalla ja konjakilla. Pu... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Valkosipulisinappi Vahvan sinapin voi maustaa valkosipulin sijasta myös terva-a... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Appelsiinicurd Appelsiinicurd eli appelsiinitahna sopii leivän, keksien ja ... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Salted Caramel Salted Caramel sopii jäätelön ja jälkiruokien sekä leivonnai... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Harissa-mausteseos Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja ... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Lasimestarin silli Lasimestarin silli on tuttu joulun alkupalapöydästä. Valmist... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Granaattiomenalohi Punainen granaattiomena värjää kauniisti, maustaa ja korist... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Appelsiinisiirappi Appelsiinimakusiirappi sopii glögin, kahvin tai muiden juomi... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Maksapatee Joulupöytään tai pitopöytään itse tehty maksapatee broilerin... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Glögimaustesiirappi Keitä Taloussokerista, sitruunamehusta ja glögimausteista ma... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Makeansuolaiset chilimantelit Pakkaa paahdetut chilimantelit lahjaksi tai napostele hyväss... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Vahva chilitahna Käytä tätä tosi vahvaa chilitahnaa ruokien maustamiseen varo... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Feta-pinaattipiiraat Paista muffinipellillä pieniä feta-pinaattitäytteisiä piirai... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Itse tehty granola Brunssilla ja aamiaisella tarjotaan herkullisen rapeaa, paah... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Tomaattisilli Sillipaloja ja sipulia ladotaan kerroksittain tölkkiin tomaa... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Valkosipulisilli Sillifileet maustuvat ensin vuorokauden mausteliemessä ja se... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Karamellisoidut kasvikset Tarjoa karamellisoidut juurekset ja sipulit paistin, paistet... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Omena-inkiväärihillo Todella kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai lihar... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Sitrussilli Katso sitrussillin valmistusohje – mausteinen silli sisältää... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Gremolata Gremolataan tarvitaan sitruunankuoriraastetta, valkosipulia,... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Marinoitu parsakaali Herkullinen kylmä parsakaalilisäke sopii liharuokien lisäkke... Arvioi resepti 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0