Mansikkasiirappi

Kolmen raaka-aineen mansikkasiirappi on monikäyttöinen. Voit käyttää tätä mainiota makusiirappia niin juomasekoituksissa, booleissa, jälkiruoissa kuin leivonnaisissakin.

PT40M

45 min

Arviot (82 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 1/2 dl vettä
4 dl mansikoita

Ohjeet

1. Lisää sokeri ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes sokeri on liuennut veteen.

2. Lisää mansikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia.

3. Sulje lämpö ja anna mansikoiden seistä vielä noin 30 minuuttia.

4. Siivilöi mansikat pois ja pullota puhtaaseen pulloon tai purkkiin.

5. Mansikkasiirappi säilyy ilmatiiviissä pullossa jääkaapissa noin 2 viikkoa. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Huom!
Voit käyttää siivilöidyt mansikat esim. jäätelön kanssa, leivonnaisissa, pirtelöissä jne.

Käyttövinkkejä

- Mausta hiilihapotettu vesi

- Lisää jäätelöannoksen päälle

- Mausta jäätee

- Tarjoile pannukakkujen ja vohveleiden kera

 

Katso resepti: Mansikka-gimlet

Katso resepti: Mansikkatrifle

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!