Ainekset
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 1/2 dl vettä
4 dl mansikoita
Ohjeet
1. Lisää sokeri ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes sokeri on liuennut veteen.
2. Lisää mansikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia.
3. Sulje lämpö ja anna mansikoiden seistä vielä noin 30 minuuttia.
4. Siivilöi mansikat pois ja pullota puhtaaseen pulloon tai purkkiin.
5. Mansikkasiirappi säilyy ilmatiiviissä pullossa jääkaapissa noin 2 viikkoa. Ravista pulloa ennen käyttöä.
Huom!
Voit käyttää siivilöidyt mansikat esim. jäätelön kanssa, leivonnaisissa, pirtelöissä jne.
Käyttövinkkejä
- Mausta hiilihapotettu vesi
- Lisää jäätelöannoksen päälle
- Mausta jäätee
- Tarjoile pannukakkujen ja vohveleiden kera
Katso resepti: Mansikka-gimlet
Katso resepti: Mansikkatrifle
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!