Ainekset
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 1/2 dl vettä
4 dl mansikoita
Ohjeet
1. Lisää sokeri ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes sokeri on liuennut veteen.
2. Lisää mansikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia.
3. Sulje lämpö ja anna mansikoiden seistä vielä noin 30 minuuttia.
4. Siivilöi mansikat pois ja pullota puhtaaseen pulloon tai purkkiin.
5. Mansikkasiirappi säilyy ilmatiiviissä pullossa jääkaapissa noin 2 viikkoa. Ravista pulloa ennen käyttöä.
Huom!
Voit käyttää siivilöidyt mansikat esim. jäätelön kanssa, leivonnaisissa, pirtelöissä jne.
Käyttövinkkejä
- Mausta hiilihapotettu vesi
- Lisää jäätelöannoksen päälle
- Mausta jäätee
- Tarjoile pannukakkujen ja vohveleiden kera
Katso resepti: Mansikka-gimlet
Katso resepti: Mansikkatrifle
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.