Punaviinikastike lihalle ja riistalle

Herkullinen punaviinikastike timjamilla ja katajanmarjoilla maustettuna sopii naudanlihalle ja riistalle.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (57 kpl)

Ainekset

1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl punaviiniä
3 rkl riistafondia
3 dl vettä
(8 rouhittua katajanmarjaa)
½ tl kuivattua timjamia tai
2–3 tuoretta timjaminoksaa
1 tl perunajauhoja

Ohjeet

Mittaa kastikkeen aineet perunajauhoja lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa. Siivilöi kastike lämmitettyyn kastikeastiaan. Tarjoa paistetun lihan, erityisesti riistan tai linnun kastikkeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.