Punaviinikastike lihalle ja riistalle

Herkullinen punaviinikastike timjamilla ja katajanmarjoilla maustettuna sopii naudanlihalle ja riistalle.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (54 kpl)

Ainekset

1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl punaviiniä
3 rkl riistafondia
3 dl vettä
(8 rouhittua katajanmarjaa)
½ tl kuivattua timjamia tai
2–3 tuoretta timjaminoksaa
1 tl perunajauhoja

Ohjeet

Mittaa kastikkeen aineet perunajauhoja lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa. Siivilöi kastike lämmitettyyn kastikeastiaan. Tarjoa paistetun lihan, erityisesti riistan tai linnun kastikkeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?