Punaviinikastike lihalle ja riistalle

Herkullinen punaviinikastike timjamilla ja katajanmarjoilla maustettuna sopii naudanlihalle ja riistalle.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (59 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl punaviiniä
3 rkl riistafondia
3 dl vettä
(8 rouhittua katajanmarjaa)
½ tl kuivattua timjamia tai
2–3 tuoretta timjaminoksaa
1 tl perunajauhoja

Ohjeet

Mittaa kastikkeen aineet perunajauhoja lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa. Siivilöi kastike lämmitettyyn kastikeastiaan. Tarjoa paistetun lihan, erityisesti riistan tai linnun kastikkeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!