Ainekset
2 vihreää omenaa
150 g juuriselleriä tai 4 lehtisellerinvartta
2 dl punaisia tai vihreitä rypäleitä
2–3 dl ananaspaloja
1 dl saksanpähkinöitä tai muita pähkinöitä rouheena
Kastike
2 dl majoneesia
1 dl smetanaa tai ranskankermaa
1/2 sitruunan mehu
1–2 tl Dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria tai Ruokokidesokeria
Koristeluun
oreganoa, lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
Ohjeet
Kuori omenat ja paloittele pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi paloiksi tai suikaloi lehtisellerin varret.
Puolita rypäleet ja leikkaa ananaspalat sopiviksi suupaloiksi.
Rouhi joukkoon pähkinöitä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele salaattiainesten joukkoon. Tarkista maku. Koristele tuoreilla yrteillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.