Ainekset
2 vihreää omenaa
150 g juuriselleriä tai 4 lehtisellerinvartta
2 dl punaisia tai vihreitä rypäleitä
2–3 dl ananaspaloja
1 dl saksanpähkinöitä tai muita pähkinöitä rouheena
Kastike
2 dl majoneesia
1 dl smetanaa tai ranskankermaa
1/2 sitruunan mehu
1–2 tl Dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria tai Ruokokidesokeria
Koristeluun
oreganoa, lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
Ohjeet
Kuori omenat ja paloittele pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi paloiksi tai suikaloi lehtisellerin varret.
Puolita rypäleet ja leikkaa ananaspalat sopiviksi suupaloiksi.
Rouhi joukkoon pähkinöitä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele salaattiainesten joukkoon. Tarkista maku. Koristele tuoreilla yrteillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?