Harissa-mausteseos

Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

5 minuuttia

Arviot (118 kpl)

Ainekset

2 rkl chilijauhetta
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl chilihiutaleita tai 2–3 punaista chilipaprikaa
1 rkl rouhittua mustapippuria
1 rkl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
5 raastettua valkosipulinkynttä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl kiehuvaa vettä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset karkeaksi massaksi. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. 

Käytä mausteena erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

Tomaattikeitto

Harissaa käytetään tunisialaisessa, algerialaisessa ja marokkolaisessa keittiössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.