Harissa-mausteseos

Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

5 minuuttia

Arviot (127 kpl)

Ainekset

2 rkl chilijauhetta
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl chilihiutaleita tai 2–3 punaista chilipaprikaa
1 rkl rouhittua mustapippuria
1 rkl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
5 raastettua valkosipulinkynttä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl kiehuvaa vettä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset karkeaksi massaksi. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. 

Käytä mausteena erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

Tomaattikeitto

Harissaa käytetään tunisialaisessa, algerialaisessa ja marokkolaisessa keittiössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.