Harissa-mausteseos

Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

5 minuuttia

Arviot (138 kpl)

Ainekset

2 rkl chilijauhetta
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl chilihiutaleita tai 2–3 punaista chilipaprikaa
1 rkl rouhittua mustapippuria
1 rkl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
5 raastettua valkosipulinkynttä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl kiehuvaa vettä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset karkeaksi massaksi. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. 

Käytä mausteena erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

Tomaattikeitto

Harissaa käytetään tunisialaisessa, algerialaisessa ja marokkolaisessa keittiössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!