Ainekset
noin 400 g silli- tai matjessillifileitä
1 dl hienonnettua salottisipulia
1/2 dl hienonnettua kaprista
2 rkl kokojyväsinappia
2 rkl dijon-sinappia
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl kermaa
Ohjeet
Liota silliä kylmässä vedessä, jos se on liian suolaista. Paloittele silli. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää joukkoon sillipalat. Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?