Ainekset
1 luomuappelsiini
½ sitruunaa
6 dl Dansukker Tomusokeria
3 kananmunaa
125 g voita tai margariinia
Ohjeet
1. Raasta pestyn appelsiinin kuori ohuesti. Halkaise hedelmät ja purista puolikkaista mehut.
2. Kaada mehut, yhteensä 1 ½ dl, kattilaan, lisää tomusokeri ja munat ja sekoita aineet hyvin.
3. Keitä miedolla lämmöllä sekoitellen, kunnes seos on kiisselimäistä ja kiehuu tasaisesti poreillen.
4. Jäähdytä hetki ja sekoita paloiteltu voi joukkoon.
5. Purkita. Säilyy jääkaapissa 2–3 viikkoa.
Appelsiinicurdin voi myös pakastaa. Pakasterasiasta kohmeista curdia on helppo kauhaista tarpeen mukaan.
Syö appelsiinicurd leivän, keksien ja juuston kanssa tai käytä sitä täytekakkuihin, jälkiruokiin ja täytteiden maustamiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.