Ainekset
200 g vadelmia, pakaste
3 dl vettä
10 valkopippuria
1 maustemitallinen chilirouhetta
100 g (1 ¼ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
rosmariininoksa
Ohjeet
1. Mittaa vadelmat, vesi, pippurit ja chilirouhe pieneen kasariin tai kattilaan.
2. Keitä hiljaa poreillen 15 minuuttia ja siivilöi.
3. Kaada mehu, 2 ½ dl, takaisin kattilaan, jos mehua on vähemmän lisää vettä. Lisää hillo-marmeladisokeri ja rosmariininoksa ja keitä hiljaa poreillen 15 minuuttia.
4. Poista rosmariini, kuori mahdollinen vaahto ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoa vadelmahyytelö pateiden tai liharuokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.