Mausteinen vadelmahyytelö

Chilillä, valkopippurilla ja rosmariinilla maustettu vadelmahyytelö sopii pateiden tai liharuokien kanssa.

noin 2 dl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g vadelmia, pakaste
3 dl vettä
10 valkopippuria
1 maustemitallinen chilirouhetta
100 g (1 ¼ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
rosmariininoksa

Ohjeet

1. Mittaa vadelmat, vesi, pippurit ja chilirouhe pieneen kasariin tai kattilaan.

2. Keitä hiljaa poreillen 15 minuuttia ja siivilöi.

3. Kaada mehu, 2 ½ dl, takaisin kattilaan, jos mehua on vähemmän lisää vettä. Lisää hillo-marmeladisokeri ja rosmariininoksa ja keitä hiljaa poreillen 15 minuuttia.

4. Poista rosmariini, kuori mahdollinen vaahto ja purkita. Säilytä jääkaapissa. 

Tarjoa vadelmahyytelö pateiden tai liharuokien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?